Cautare

425 de rezultate pentru "caine mancat" (2.99 secunde)
In plus APD considera ca prin votul de marti este sanctionata nejustificat activitatea presei, care trebuie sa ramana un veritabil "caine de paza al democratiei".
Consilierii municipali amintesc in acest sens faptul ca marti, 27 noiembrie, un jaguar a evadat si a fost ucis de ingrijitori dupa ce a omorat un caine comunitar.
Ei, acel caine foarte rau trebuie prins si lucrul acesta il rezolv in colaborare cu Politia Comunitara si cu Ecosal, care raspund mereu prezent, iar eu, avand functia de consilier local, le multumesc pentru modul in care colaboram.
Peste poarta joasa, din lemn, acum inchisa, se vede un caine ciobanesc ce poate descuraja orice persoana ce s-ar apropia prea mult de gard.
Cand stateam in curte la Modrogan, era si cainele Vasile, care era numit dupa numele lui Vasile Blaga, pentru ca acel caine era cel mai fidel partidului, la fel cum circula in folclorul de la noi din partid ca Vasile Blaga este cel mai fidel partidului", a marturisit Elena Basescu.
Era evident ca PSD, PNL si PC, care au votat Motiunea de Cenzura, nu plecasera caine surd la vanatoare, ca aveau clar in minte ce au de facut dupa caderea cabinetului Boc II.
Interesant este ca au fost persoane in PD-L care au spus de la bun inceput ca senatorii partidului au plecat "caine surd la vanatoare", dupa cum se spune.
'Pentru ceea ce guvernul Boc a facut si face in clipa de fata, Nicolae Ceausescu a fost impuscat ca un caine.
Cine a mai vazut caine care sa plece de buna voie din macelarie?", a declarat liderul PRM. Acesta a precizat ca nu a fost stabilita clar ziua in care vor fi organizate mitingul si marsul de protest.
Un PDL-ist cu tupeu este muscat de un caine! Sare imediat si zice ca este vorba de muscatura politica. Doi caini musca un PDL-ist.
Numerele cu Emil Boc sunt parca desprinse din "Mihail caine de circ" cu mentiunea ca bietul Emil nu mai obtine nici aplauze si nici macar mila publicului, doar din cand in cand niste zaharel de la stapan, cat sa mai schiaune un picut.
Numerele cu Emil Boc sunt parca desprinse din "Mihail caine de circ" cu mentiunea ca bietul Emil nu mai obtine nici aplauze si nici macar mila publicului, doar din cand in niste zaharel de la stapan, cat sa mai schiaune un picut.
Trebuie sa avem o strategie coerenta, de la cainele care este in casa si care va trebui sa aiba date de identificare atat pentru caine, cat si pentru stapan, la amenzi pentru stapanii care isi lasa cainii si ii abandoneaza, fie pentru cei care se duc sa ii ia de la adaposturi si pretind ca ii vor creste, dar apoi ii lasa liberi pe strada, la sprijin pentru cei care chiar ii cresc, prin act medical asigurat pentru cei care chiar ii cresc, eventual ajutor pentru mancarea lor, deci trebuie o politica clara si coerenta pentru cei care doresc sa creasca animale in casa, pe de alta parte sa fie gasita o solutie pentru cei care sunt bolnavi, fie nu-si stapan si pentru care statul cheltuie foarte multi bani", a declarat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, prezenta la REALITATEA.NET LIVE, realizata impreuna cu b365.ro.
aproape toti aveti cel putin un caine acasa, pe care il iubiti ca pe un inger", a spus Tudor, intr-o interventie de un minut.
Iti doresc sa te chinui ingrozitor, sa suferi ca un caine din cei ucisi in chinuri la ordinul tau abject.
Si, spun jurnalistii nordici, cand nu mai reusesc sa vaneze cate o rata sau vreun porumbel, romanii se multumesc si cu un caine sau cativa sobolani, pe care-i incing la un gratar.
La ei, fiecare caine are stapan. Probabil este un fel de program de protectie sociala, nu pentru caini, ci pentru oameni.
Sau cum zice romanul - "caine surd la vanatoare". Nu este singurul. Prietenul sau Viktor Orban (premierul maghiar) este la fel de iresponsabil si rupt de realitate.
Demonizarea s-a transformat in arma sa predilecta, sprijinit fiind de o presa tot mai frustrata, pentru ca impotenta si incapabila sa-si asume rolul sau de caine de paza al democratiei.
Vad o femeie increzuta, incrancenata, schimonosita de ura si de nerabdarea de a se ajunge, o politruca dispusa sa faca orice (inclusiv sa bati palma cu un Vanghelie care te-a umilit ani de zile ca pe ultimul caine de pripas) pentru a parveni.
google-analytics.com